Chinese rouwlint bedrukken

Bij een Chinese begrafenis heeft de familie een  voorkeur  om een rouwkrans met  bedrukte Chinese rouwlint te geven aan de overledene., want het is de beste manier om  de laatste groet om de dierbare overledene afscheid te nemen .

Chinese rouwlint bevat ook twee slippen, de ene slip vermeldt  de naam van de overledene en een afscheidsboodschap, de andere slip de naam van de afzender en  namen van zijn of haar hele familie worden ook vermeld.

Zo doende komen er veel tekens op dat lint, maar we kunnen toch wel al deze tekens erop  te zetten . Er kunnen  maximaal 4 regels op een lint drukken.

Prijzen
1/ Zacht satijn lint met goudkleurige opdruk op horizontale lijn inclusief opmaak van de tekst kost € 25,00 (= dubbel lint van 100 mm breed. en maximaal 100 cm lang) en natuurlijk is dit exclusief de verzendkosten via PostNL of DHL.

2/ tekst opdrukt op verticale lijn op satijn lint inclusief opmaak van de tekst (maximaal 4 regels ) kost € 28,50 (= dubbel lint van 100 mm breed. en maximaal 100 cm lang).

3/ Wilt u uw tekst eerst laten vertalen van Nederlands naar Chinees voor op de rouwlint en drukken, dat kunnen wij ook voor u doen. Deze vertaling kost € 5,00 extra , zo voor 2 linten kost totaal € 35,00.

Verzendinformatie: 

Wilt u alleen Chinese rouwlint bestellen, het kan , dan sturen we het op via PostNL of  DHL

Voor uw bestelling via PostNL of DHL bedragen de verzend- en administratiekosten bij betaling voor een basis verzending van brievenbuspakket € 6,50  voor een pakketpost  € 8,50. Met track en trace code.

Zodra u een track en trace code van het pakket heeft, kunt u de zending zien wanneer uw pakket wordt bezorgd.

De bezorgtijden via PostNL of DHL zijn ongeveer 1-2 dagen na verzending.

Zodra u een track en trace code van het pakket heeft, kunt u de zending zien wanneer uw pakket wordt bezorgd.

 *We zijn niet verantwoordelijk voor Post .nl of DHL vertragingen.

U kunt  ook uw bestelling na 1 of 2  werkdagen zelf komen ophalen in Huizen – de regio Het Gooi.

Bestellen:
Geeft u uw bestelling aan ons door via e-mail Chinesetaalenu@gmail.com met

§ De teksten voor de rouwlinten.

§ Uw volledige naam

§ Adres van ontvanger

§ Mobiel/telefoon nummer

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact op met u om de teksten met u goed door te nemen zodat alle teksten op een correcte manier worden gedrukt.
Tevens krijgt u een betalingsgegevens om het totale bedrag te kunnen overmaken.
***Na ontvangen van uw betaling, versturen wij uw bestelling op.

Rouwbloemstuk  bestellen

Behalve Chinese rouwlint kunt u ook bij ons rouwbloemstukken bestellen.  Wij werken samen met de bloemist , zij heeft veel ervaringen de rouwbloemstukken te maken, zoals rouwkransen, kistbedekkingen, rouwhart, biedermeier rouwbloemen.

Wanneer u opzoek bent naar een unieke rouwbloemstuk die pas bij de overledene , wilt u meer weten over de mogelijkheid van rouwbloemstukken, laat ons het weten , dan gaan we  met u de rouwbloemen bespreken qua kleur , de grootte van de rouwboeket of speciale vorm rouwbloemstuk etc.

Over de voorbeelden van de rouwbloemstukken kijk naar de pagina rouwbloemstukken bestellen met uitgebreide informatie.

Wilt u dat  de rouwboeketten worden bezorgd bij rouwcentrum of crematorium . Het is mogelijk maar we kunnen het niet door heel Nederland bezorgen , neem verder contact op met ons voor de mogelijkheid.

Linten bedrukken voor winkelopening, sjerp etc….

Behalve Chinese rouwlinten bedrukken, bedrukken wij ook andere Chinese linten zoals voor een winkelopening, miss verkiezingen etc. Ook bedrukken wij ook linten in het Nederlands. Voor meer informatie neemt contact met ons.

Satijn Lint bedrukken in zowel Chinese als Nederlandse tekst, 100 mm breed en 180cm lang ) kost

€ 28,50Schuiven naar boven