Luxe wenskaarten met Chinese uitdrukkingen/ Chinese tekst op satijnen lint bedrukt voor elke gelegenheid

Uniek luxe Chinese wenskaarten

Een verticale- of horizontale A4 Chinese wenskaart is handgemaakte wenskaart en het is van top kwaliteit, zo kan men deze wenskaart eventueel inlijsten in een fotolijst, zodat je er lang plezier mee kan genieten.

Chinese (christelijke) wenskaarten bestellen en versturen

Heb jij een Chinese (christelijke) wenskaart gekozen dan geef jij de artikel code, adres van verzender en adres van ontvanger door bij de bestelling.

Vervolgens maakt u het totale bedrag inclusief verzendkosten over naar de bank rekeningnummer. Nadat wij het bedrag hebben ontvangen, sturen wij uw kaart op.

Wil jij graag dat wij voor jou de kaart naar bestemde persoon sturen? Het kan, kies zelf een bezorgdatum en wij bezorgen jouw wenskaart op het juiste moment bij de ontvanger.

Meerdere Chinese wenskaarten tegelijk versturen

Je kan de kaart ook versturen naar meerdere personen. Als we de adressenlijst krijgen. Wij kunnen de kaarten rechtstreeks voor jou versturen of je laat eerst een pakketje bij jou thuiskomen. Ideaal als je zelf nog een persoonlijke boodschap in de wenskaart wil schrijven.

Kosten:

Luxe A4 Chinese wenskaart kost € 13,50 inclusief btw en verzendkosten. De wenskaart word verstuurd in een brievenbus formaat doos. Er zit track and trace code bij.

Luxe Chinese wenskaart met eigen tekst + € 1,00.

Chinese wenskaarten bestellen.
U stuurd een e-mail naar chinesetaalenu@gmail.com met de volgende gegevens.

-Tekst van de wenskaart

– Uw naam en post adres

U ontvangt vervolgens een bevestiging en betaalgegevens.

Heeft u eigen wensen. Stuur een e-mail. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u nemen.

Christelijke wenskaarten


Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met ons. We helpen je graag verder.

Schuiven naar boven